Ida Schreurs-Heerink


Expositie werk van Ida Schreurs-Heerink
                                                                        
Laat ik me even voorstellen
 
Ida Schreurs-Heerink:
Schilderen heeft sinds de jaren 80 een steeds grotere rol in mijn leven ingenomen. Naast mijn drukke werkzaamheden als eigenaresse van een kapsalon in Denekamp, was ik op zoek naar een ontspannende creatieve bezigheid.
Nadat ik eind 90er jaren mijn kapsalon had verkocht kreeg ik meer tijd om me verder te ontwikkelen in de verschillende schildertechnieken. Al snel kwam na de aquarelverf er een nieuwe uitdaging bij en wel het schilderen met acrylverf. Deze techniek past erg goed bij mijn creativiteit, daar ik graag experimenteer. Ik heb daardoor niet echt een vaste stijl, want tijdens mijn werkproces  geef ik mijn creativiteit alle ruimte. Het meeste heb ik mezelf aangeleerd, maar af en toe volg ik een workshop of korte cursus bij een kunstenaar.
 
De laatste jaren is daar voor mij nog een techniek bijgekomen namelijk schilderen met olieverf.
Mijn ervaring is dat het schilderen van bloemen voor deze techniek een prachtig onderwerp is. Ik word altijd zo blij van deze cadeautjes van de natuur.
Olieverf is een hele andere techniek en dat is dan ook gelijk weer een nieuwe uitdaging voor mij. Anderhalf jaar geleden ben ik gestart met het volgen van een opleiding,  daar ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen.
 
Sinds 2010 heb ik een eigen atelier in Oldenzaal, waar ik middels workshops en cursussen mensen kennis laat maken met de verschillende schildertechnieken. Mijn cursisten ervaren dit als een leerzame, gezellige en ontspannen bezigheid.
Het inspireren van mensen is helemaal mijn ding, in combinatie met verf en penselen ben ik helemaal in mijn element.
 
 
Ik wens u veel kijkplezier en groet u vriendelijk,
 
 
Ida Schreurs-Heerink
 
Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.idaschreurs.nl
En naar mijn facebookpagina: Atelier5 Ida Schreurs-Heerink
 

 

Maart
20
Agenda

OPENINGSTIJDEN


In het zomerseizoen, vanaf 19 mei 2019, zijn de beeldentuin, de galerie en het terras geopend op vrijdag , zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak. Openingstijden restaurant: vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak.