Culinair


’t Vossenveen biedt u de mogelijkheid om in een omgeving waar kunst en natuur samenkomen, uw feestelijk diner of vergadering te houden. In onze sfeervolle galerie/café met bar kunnen 45 personen aan tafel zitten. De openhaard in het café maakt het tot een extra sfeervol toeven.


U kunt tevens gebruik maken van het theater, de vergaderzaal, het vlinderhuis en het terras, waardoor we voor kleine en grote gezelschappen een sfeervolle omgeving kunnen creëren. We stemmen de inrichting, tafels, muziek en verlichting af op uw evenement en organiseren vergaderingen en partijen van 10 tot 150 personen.


’t Vossenveen beschikt over een eigen prachtige keuken en verzorgt lunches, borrels en de culinaire invulling van uw evenement. Daarnaast kunt u elke vrijdag en zaterdag vanaf 18.30/19.00 uur terecht in ons restaurant Eetrijk in 't Vossenveen.

Voor € 32,50 kunt u hier genieten van een heerlijk 5-gangen menu. Reserveren kan telefonisch (06 16648080) of via de website van Eetrijk in ’t Vossenveen.

 


In het restaurant kan eenvoudig of uitgebreid gegeten worden (één tot zeven gangen) of kunt u samen eenvoudig een vorkje prikken met een goed glas wijn. Op andere dagen blijft het altijd mogelijk op afspraak te dineren in 't Vossenveen.


Eetrijk in 't Vossenveen is, zoals de naam al doet vermoeden, een samenwerking tussen het Vossenveen en Eetrijk, waarmee Lucas Goldsteen twee dagen per week de culinaire activiteiten van de galerie op zich neemt. De gerechten en activiteiten zullen onze traditie voortzetten, en altijd een beetje eigenzinnig zijn.


In de wintermaanden organiseren wij naast het programma KunstSpoor elke maand Proef de Kunst. Op deze middag kunt u, na de voorstelling van KunstSpoor, genieten van heerlijke huisgemaakte gerechtjes. Deze culinaire invulling maakt een fantastische middag helemaal af.


U kunt voor meer informatie over onze feestelijke arrangementen contact opnemen via het contactformulier, per mail (info@vossenveen-albergen.nl) of telefoon (0546-441255). Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie (gelieve op afspraak) om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken.


Laat u verrassen, ’t Vossenveen is een beleving!Verwijzingen:
Eetrijk in ‘t Vossenveen. Gelukkig worden van goed eten.

Maart
20
Agenda

OPENINGSTIJDEN


In het zomerseizoen, vanaf 19 mei 2019, zijn de beeldentuin, de galerie en het terras geopend op vrijdag , zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak. Openingstijden restaurant: vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak.