Culinair


’t Vossenveen biedt u de mogelijkheid om in een omgeving waar kunst en natuur samenkomen, uw feestelijk diner of vergadering te houden. In onze sfeervolle galerie/café met bar kunnen 45 personen aan tafel zitten. De openhaard in het café maakt het tot een extra sfeervol toeven.


U kunt tevens gebruik maken van het theater, de vergaderzaal, het vlinderhuis en het terras, waardoor we voor kleine en grote gezelschappen een sfeervolle omgeving kunnen creëren. We stemmen de inrichting, tafels, muziek en verlichting af op uw evenement en organiseren vergaderingen en partijen van 10 tot 150 personen.


’t Vossenveen beschikt over een eigen prachtige keuken en verzorgt lunches, borrels en de culinaire invulling van uw evenement.


U kunt voor meer informatie over onze feestelijke arrangementen contact opnemen via het contactformulier, per mail (info@vossenveen-albergen.nl) of telefoon (0546-441255). Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie (gelieve op afspraak) om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken.


Laat u verrassen, ’t Vossenveen is een beleving!

Oktober
01
Agenda

't Vossenveen is dit jaar gesloten!


Wij zijn helaas voor ten minste de rest van het jaar 2022 gesloten.