Thea Sjoerdsma


"Na de middelbare school studeerde ik Duitse taal-en letterkunde en verbond mij als docent aan verschillende middelbare scholen in Enschede. Na het beëindigen van mijn docentschap kon ik mij volledig wijden aan mijn passie: het ontwerpen en maken van sieraden. Om mij hierin te bekwamen volgde ik de Vakschool voor Edelsmeden en Fijne Techniek in Amsterdam.

Bij het maken van sieraden gaat mijn voorkeur uit naar een samenspel van zilver, goud en edelstenen.  Strakke vormen en simpele lijnen worden gecombineerd met een speelse versiering, waardoor een verrassend contrast ontstaat. Mijn favoriete kleuren zijn terug te vinden in de keuze van edelstenen, waaronder o.a. lapis lazuli, labradoriet, opaal, parels en verschillende kleuren saffier. Mijn uitgangspunt is dat elk sieraad origineel, draagbaar en betaalbaar moet zijn.", aldus Thea Sjoerdsma.
 

  

Maart
20
Agenda

OPENINGSTIJDEN


In het zomerseizoen, vanaf 19 mei 2019, zijn de beeldentuin, de galerie en het terras geopend op vrijdag , zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak. Openingstijden restaurant: vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak.