Feesten & Partijen


’t Vossenveen biedt u de mogelijkheid om in een omgeving waar kunst en natuur samenkomen, uw feest of partij te houden. Onze sfeervolle galerie en café met bar biedt plaats aan ongeveer 45 personen (zittend aan tafel, staand/informeel meer mogelijk). De openhaard in het café maakt het tot een extra sfeervol toeven.

In de inspiratievolle zaal kunt u genieten van uw feest, bijeenkomst of vergadering. Deze zaal biedt plaats aan 35 personen (zittend aan tafel, staand/informeel meer mogelijk). Ook kan deze zaal betrokken worden bij het café om zo één ruimte te creëren voor grotere gezelschappen. Deze zaal biedt ook de ruimte om podiumoptredens te (laten) verzorgen.

Het terras grenzend aan de beeldentuin biedt plaats aan 80 personen (zittend aan tafel, staand/informeel meer mogelijk). Ook beschikt ’t Vossenveen over een eigen prachtige keuken en kan u in al uw culinaire wensen voorzien. Over de mogelijkheden leest u meer op de pagina ‘Culinair’.

De ruimtes die wij voor uw bijeenkomst reserveren kunnen altijd worden aangepast aan uw wensen of behoeften. Wij stemmen o.a. de tafelindeling, verlichting, apparatuur en muziek af op uw bijeenkomst. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een informele sfeer met statafels en minder zitplaatsen, dan bieden de ruimtes plaats voor meer personen dan hierboven staat aangegeven.

’t Vossenveen is geschikt voor feest en partijen vanaf 10 tot 150 personen. Ook met een kleinere of grotere groep kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. In overleg wordt er gekeken naar de wensen en ontvangt u een passend aanbod.

U kunt voor meer informatie over onze feestelijke arrangementen contact opnemen via het contactformulier, per mail (info@vossenveen-albergen.nl) of telefoon (0546-441255). Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie (gelieve op afspraak) om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Laat u verrassen, ’t Vossenveen is een beleving!
 

 

 

 


 

Juni
11
Agenda

't Vossenveen is dit jaar gesloten!


Wij zijn helaas voor ten minste de rest van het jaar 2022 gesloten.