Routebeschrijving


Vanuit Albergen
Volg de Ootmarsumseweg (N349) en sla linksaf de Tichelweg in en meteen weer rechtsaf de Gravendijk op. Blijf de Gravendijk volgen tot de Gravenallee. Sla links de Broekzijdeweg op en rij de eerste straat links, de Vossenveenweg in. Sla bij het tweede onverharde kruispunt linksaf de Postweg in.

Vanuit Zenderen
Volg de Albergerweg (N744) richting Albergen, tot aan de linkerzijde de Broekzijdeweg in. Blijf de Broekzijdeweg volgen en sla rechtsaf de Vossenveenweg in. Sla bij het tweede onverharde kruispunt linksaf de Postweg in.

Vanuit Apeldoorn
De A1 volgen tot de splitsing A1 en A35. De A35 volgen en de afslag 30 Almelo Zuid / Ootmarsum nemen. Rechtdoor op de Henriette Roland Holtsingel (N349) en na enkele stoplichten (na het Shellstation rechts) voorsorteren en rechtsaf de Nijreessingel op. Rechtdoor en bij de stoplichten op de kruising linksaf de Van Rechteren Limpurgsingel in. Bij de 2e grote kruising met stoplichten rechtsaf de Sluitersveldssingel in richting Ootmarsum (N349). Zie verder 'Vanuit Almelo'.

Vanuit Almelo
Rij via de Sluiterveldssingel richting Albergen (N349), deze weg loopt over in de Ootmarsumsestraat), rij voorbij de afslag voor Tubbergen en sla rechtsaf de Mekkelenbergweg in. Neem vervolgens weer de eerste afslag rechts, de Gravendijk in. Blijf de Gravendijk volgen tot de Gravenallee. Sla links de Broekzijdeweg op en rij de eerste straat links, de Vossenveenweg in. Sla bij het tweede onverharde kruispunt linksaf de Postweg in.

U wordt verzocht om te parkeren op de zandstrook voor ‘t Vossenveen en de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.Klik hier of op de afbeelding om een routebeschrijving te maken.


 ’t Vossenveen Albergen
 Postweg 3
 7665 SW Albergen
 0546 441255 

Oktober
01
Agenda

't Vossenveen is dit jaar gesloten!


Wij zijn helaas voor ten minste de rest van het jaar 2022 gesloten.