Annemarie Poppe


                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Als kind voelde ik me al aangetrokken tot de natuur en met name tot stenen. De verschillende structuren en hardheden fascineerden me. Met de wonderbaarlijke ontdekking dat stenen ook goed te bewerken vallen, kwam mijn passie voor beeldhouwen tot leven.

In de loop van de jaren heb ik me door middel van lessen en praktijkervaring verschillende beeldhouwtechnieken en stijlen eigen gemaakt. Steensoorten die ik gebruik zijn onder meer Braziliaans en Chinees speksteen, albast, serpentijn, hardsteen, marmer en kalksteen. Daarnaast vervaardig ik keramische beelden van verschillende soorten Chamotteklei. Combinaties van onder meer glazuren, engobes, acrylverf, textiel, papier en lak zijn in de afwerking terug te vinden.

In de beelden wil ik gevoelens tot uitdrukking brengen die ons mens maken, zoals liefde, tederheid, geborgenheid en geluk. In het boetseren en beeldhouwen geef ik persoonlijke expressie aan mijn werk.

Wil je meer informatie of heb je interesse in het kopen van een beeld? Neem gerust contact met mij op. Een beeld naar jouw wens maken als cadeau voor jezelf of iemand anders behoort ook tot de mogelijkheden.

Veel plezier met rondkijken!

Annemarie

 

Juni
10
Agenda

't Vossenveen is dit jaar gesloten!


Wij zijn helaas voor ten minste de rest van het jaar 2022 gesloten.